Řešení na míru

Jedním z hlavních benefitů vývoje na míru je možnost plně přizpůsobit aplikaci Maplo vašim individuálním požadavkům. Tímto způsobem získáte nástroj, který skutečně reflektuje vaše pracovní postupy, strategie a cíle. S tímto osobním přístupem budete moci pracovat efektivněji a dosáhnout lepších výsledků.

1. Územní plány a vizualizace různých dat

Jedním z našich silných prvků při vývoji na míru je schopnost integrovat územní plány přímo do aplikace Maplo. To znamená, že nemusíte přepínat mezi různými nástroji - vše, co potřebujete, máte na jednom místě. Územní plány vám umožní vizualizovat geografickou situaci nemovitostí a lépe porozumět, jak se jednotlivé objekty zapojují do okolního prostředí.

2. Příprava dat na zakázku

Můžeme pro vás připravit a konfigurovat data tak, aby odpovídala vašim konkrétním požadavkům. To zahrnuje například nastavení specifických atributů, kategorií nebo klíčových ukazatelů pro vaše nemovitosti. Díky tomu budete mít všechny potřebné informace na dosah ruky a můžete provádět důkladné analýzy a porovnávání.

Jak začít?

Pokud máte zájem o vývoj na míru aplikace Maplo, stačí nás kontaktovat. Společně projdeme vaše požadavky a navrhneme řešení, které bude odpovídat vašim potřebám. Díky vývoji na míru získáte nástroj, který vám pomůže efektivněji pracovat, optimalizovat vaše procesy a dosáhnout vašich cílů.