Inspirace

5 audioknih od lidí, kteří vytvořili jmění v nemovitostech

12.3.2024

V následujícím článku se podíváme na pět audioknih, které nabízejí pohled na příběhy lidí, kteří si vybudovali jmění v oblasti nemovitostí. Tyto knihy nabízejí inspirativní příběhy a praktické rady, které vám mohou pomoci, pokud budete podnikat v nemovitostech.

Am I Being Too Subtle? The Adventures of a Business Maverick

Autor: Sam Zell

Sam Zell, známý pro svůj nekonvenční přístup k podnikání a investování, ve své autobiografii odkrývá, jak svou odvahu a inovativní myšlení proměnil v obrovské bohatství. Kniha je poutavým vyprávěním o jeho cestě od začátků v realitním byznysu až po postavení jednoho z předních realitních magnátů. Zell sdílí své zkušenosti, úspěchy i neúspěchy, a předává čtenářům cenné lekce o důležitosti riskování, inovace a trvalé odolnosti.

Odkaz na knihu

Real Estate Titans: 7 Key Lessons from the World's Top Real Estate Investors

Autor: Erez Cohen

Tato kniha poskytuje unikátní náhled do myslí a strategií některých z nejúspěšnějších investorů do nemovitostí na světě. Cohen sdílí sedm klíčových lekcí, které se naučil přímo od těchto titanů realitního průmyslu, odhaluje tajemství jejich úspěchu a ukazuje, jak mohou být tyto strategie aplikovány i na vaše investice. Kniha je plná inspirativních příběhů a praktických rad, které vám pomohou porozumět, co je potřeba k dosažení výjimečných výsledků v realitním světě.

Odkaz na knihu

Confession of a Real Estate Entrepreneur

Autor: James A. Randel

James A. Randel v této knize otevřeně hovoří o realitách investování do nemovitostí. S příběhy z první ruky a praktickými radami Randel nabízí cenný vhled do toho, jak efektivně nakupovat, spravovat a prodávat nemovitosti s maximálním ziskem. Kniha je určena jak začínajícím, tak zkušeným investorům, kteří chtějí zlepšit své dovednosti a porozumět hlubšímu mechanizmu realitního investování.

Odkaz na knihu

Rethinking Real Estate: A Roadmap to Technology’s Impact on the World’s Largest Asset Class

Autor: Dror Poleg

Dror Poleg v této knize zkoumá, jak technologie transformují trh s nemovitostmi a nabízí předpovědi, jak se budou tyto změny odvíjet v budoucnosti. "Rethinking Real Estate" je provokativní a osvícený pohled na to, jak digitální inovace mění způsob, jakým lidé kupují, prodávají, pronajímají a spravují nemovitosti. Poleg poskytuje čtenářům nástroje a strategie potřebné k navigaci v této nové realitě, čímž kniha slouží jako nezbytný průvodce pro každého, kdo chce v realitním sektoru zůstat konkurenceschopný.

Odkaz na knihu

Making it in Real Estate: Starting Out as a Developer

Autor: John McNellis

John McNellis sdílí své bohaté zkušenosti jako developer a nabízí praktické rady pro ty, kteří se chtějí vydat na cestu developera nemovitostí. Kniha "Making it in Real Estate" je plná cenných lekcí o tom, jak začít a uspět v náročném světě developerských projektů. McNellis kombinuje osobní příběhy s odbornými radami, čímž čtenářům poskytuje realistický pohled na výzvy a odměny spojené s tvorbou úspěšných realitních projektů. Kniha je praktickým průvodcem pro každého, kdo se chce věnovat developování nemovitostí.

Odkaz na knihu

Verified writer
chytrá Mapová aplikace

Začněte vyhledávat nemovitosti rychleji.

Na pár kliknutí naleznete ty nejlepší nemovitosti a oslovíte jejich majitele.